Αγια Χριστινα Σωμα : H Agia Akylina H Zagkliberinh Ieros Naos Agiwn 8eopatorwn Iwakeim Kai Annhs An8okhpwn Neas Eykarpias 8essalonikhs - Για τις πράξεις της αυτές η χριστίνα υποβλήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στα πιο φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια και εν συνεχεία φυλακίστηκε.

Αγια Χριστινα Σωμα : H Agia Akylina H Zagkliberinh Ieros Naos Agiwn 8eopatorwn Iwakeim Kai Annhs An8okhpwn Neas Eykarpias 8essalonikhs - Για τις πράξεις της αυτές η χριστίνα υποβλήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στα πιο φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια και εν συνεχεία φυλακίστηκε.. Jul 24, 2015 · απολυτίκιο. Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). More images for αγια χριστινα σωμα »

Εκείνη όμως όλα αυτά τα έκαμε συντρίμμια και τα πολύτιμα μέταλλα, από τα οποία είχαν κατασκευα­στεί, τα μοίρασε στους φτωχούς. May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. More images for αγια χριστινα σωμα » Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα:

Mhtropolh Peristerioy Me Dakrya Sta Matia Oi Pistoi Proskynhsan To Panagio Swma Pentapostagma
Mhtropolh Peristerioy Me Dakrya Sta Matia Oi Pistoi Proskynhsan To Panagio Swma Pentapostagma from www.pentapostagma.gr
24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: Jul 24, 2015 · απολυτίκιο. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. More images for αγια χριστινα σωμα »

More images for αγια χριστινα σωμα »

24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν. Εκείνη όμως όλα αυτά τα έκαμε συντρίμμια και τα πολύτιμα μέταλλα, από τα οποία είχαν κατασκευα­στεί, τα μοίρασε στους φτωχούς. More images for αγια χριστινα σωμα » Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Jul 24, 2019 · μέσα σε αυτόν έκλεισε τη χριστίνα με πολλές υπηρέτριες για να την υπηρετούν και αρκετά ειδωλολατρικά, είδωλα χρυσά και αργυρά, για να προσεύχεται σε αυτά. Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά.

Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν.

Poy Tafhke H Agia Elenh Pote Giati Kai Apo Poy Metafer8hke Sth Benetia To Skhnwma Ths Yparxoyn Kai Alloy Leipsana Ths Xwra Toy Axwrhtoy
Poy Tafhke H Agia Elenh Pote Giati Kai Apo Poy Metafer8hke Sth Benetia To Skhnwma Ths Yparxoyn Kai Alloy Leipsana Ths Xwra Toy Axwrhtoy from choratouaxoritou.gr
12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Για τις πράξεις της αυτές η χριστίνα υποβλήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στα πιο φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια και εν συνεχεία φυλακίστηκε. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) More images for αγια χριστινα σωμα » Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη.

Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος.

Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). 24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος. Εκείνη όμως όλα αυτά τα έκαμε συντρίμμια και τα πολύτιμα μέταλλα, από τα οποία είχαν κατασκευα­στεί, τα μοίρασε στους φτωχούς. Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Jul 24, 2015 · απολυτίκιο. Για τις πράξεις της αυτές η χριστίνα υποβλήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στα πιο φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια και εν συνεχεία φυλακίστηκε. Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη.

May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: More images for αγια χριστινα σωμα »

Agia Xristina H Megalomartys
Agia Xristina H Megalomartys from static.wixstatic.com
Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος. Το άφθαρτο λείψανο και ο θαυμαστός βίος. Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Jul 24, 2015 · απολυτίκιο. Για τις πράξεις της αυτές η χριστίνα υποβλήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στα πιο φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια και εν συνεχεία φυλακίστηκε. Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών.

Jul 24, 2015 · απολυτίκιο.

Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: More images for αγια χριστινα σωμα » Για τις πράξεις της αυτές η χριστίνα υποβλήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στα πιο φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια και εν συνεχεία φυλακίστηκε. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). 24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. Το άφθαρτο λείψανο και ο θαυμαστός βίος. Εκείνη όμως όλα αυτά τα έκαμε συντρίμμια και τα πολύτιμα μέταλλα, από τα οποία είχαν κατασκευα­στεί, τα μοίρασε στους φτωχούς. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.).

Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά αγια χριστινα. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση:

Posting Komentar

0 Komentar